Sale!

Test Bank Tortora An Edition Case Microbiology Funke 11th Introduction

$48.88 $12.95

SALE: Offer Ends in



This nursing test bank contains all publisher chapters, the test bank download will be provided to you, right after you checkout. Firstly, once you submit your order, it will take you to a success page, where you can click on the download link. Secondly, we automatically email you the download link for our test banks for nursing, so check your spam folder. Lastly, it will be available on our website in your accounts section. Before clicking the download links for our nursing test banks for sale, be sure to login to our website using your email and password you made on the checkout page. You will receive all 28 chapters for this test bank. With this test bank you will be able to learn better, study important content, pass exams and experience nursing time freedom!

This one simple download will explode your grades. If you want to learn powerful knowledge your nusing school expects you to know, you will make a habit of studying these publisher extracted nursing test banks everyday, throughout your class. For a limited time we have discounted our test banks. Plus, receive another 5% off by using the coupon lovenursingcc during checkout. This sale ends when the timer countdown is finished.

Product Description

nursing test banks
Receive the download file right after your purchase, you will obtain all 28 chapters via a download link on a page right after your purchase, it will also be available in your accounts page on our website, be sure to login to our website after your purchase. Additionally, the download link will be automatically emailed to you, be sure to check your spam folder just incase. Add the product on this page and checkout to receive the download for Test Bank Microbiology An Introduction ( 11th Edition ) Tortora Funke Case

After you checkout, the download for this nursing test bank will be instant. Is your ego worth a failing class or low grades? Is your ego bigger than your career? When you purchase this nursing test bank, it will explode your knowledge, your grades and your career! – We will give you the ability to make a password when you check out. Be sure to login to our website before you click the download link after your purchase. Just read our testimonials to see how we have helped countless students throughout their nursing careers. Most of our clients are consistently in the honor roll. Can you imagine going to nursing school and having the nursing time freedom to spend more time focusing on your life or your family? Your knowledge will grow deep and strong by purchasing this file and downloading it right now.

Success in nursing school is truly a journey. Spend less time learning worthless information and more time memorizing what you need to know. Our nursing test banks for sale are proven to generate results, regardless of your education level or any previous failures you may have experienced. Add this product to your cart and checkout to download this nursing test bank for Test Bank Microbiology An Introduction ( 11th Edition ) Tortora Funke Case

THE FOLLOWING IS A NURSING TEST BANK SAMPLE, THIS IS JUST A SMALL SAMPLE OF A CHAPTER AND IT IS NOT THE ENTIRE CHAPTER, WE ALSO REMOVED THE ANSWERS

Chapter 02. Chemical Principles
MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question.
1) Which of the following statements about the atom
12
6
C is FALSE?
A) It has 6 protons in its nucleus.
B) It has 12 neutrons in its nucleus.
C) It has 6 electrons orbiting the nucleus.
D) Its atomic number is 6.
E) Its atomic weight is 12.
Answer: B
Skill: Understanding
Table 2.1
16
8
O
12
6
C
1
1
H
2) Using the information in Table 2.1, calculate the molecular weight of ethanol, C2H5OH.
A) 96
B) 46
C) 34
D) 33
E) The answer cannot be determined.
Answer: B
Skill: Analysis
3) Antacids neutralize acid by the following reaction. Identify the salt in the following equation:
Mg(OH)2 + 2HCl → MgCl2 + H2O
A) Mg(OH)2
B) HCl
C) MgCl2
D) H2O
E) None of the answers is correct.
Answer: C
Skill: Analysis
4) Which of the following statements is FALSE?
A) Salts readily dissolve in water.
B) Water molecules are formed by hydrolysis.
C) Water freezes from the top down.
D) Water is a part of a dehydration synthesis reaction.
E) Water is a polar molecule.
Answer: B
Skill: Recall
5) Which of the following is the type of bond holding K+ and I- ions in KI?
A) ionic bond B) covalent bond C) hydrogen bond
Answer: A
Skill: Analysis
1
6) Which of the following is the type of bond between molecules of water in a beaker of water?
A) ionic bond B) covalent bond C) hydrogen bond
Answer: C
Skill: Understanding
7) What is the type of bond holding hydrogen and oxygen atoms in the H2O molecule?
A) ionic bond B) covalent bond C) hydrogen bond
Answer: B
Skill: Understanding
8) Identify the following reaction: Glucose +Fructose →Sucrose +Water
A) dehydration synthesis reaction
B) hydrolysis reaction
C) exchange reaction
D) reversible reaction
E) ionic reaction
Answer: A
Skill: Analysis
9) Identify the following reaction: Lactose +H2O →Glucose +Galactose
A) dehydration synthesis reaction
B) hydrolysis reaction
C) exchange reaction
D) reversible reaction
E) ionic reaction
Answer: B
Skill: Analysis
10) Identify the following reaction: HCl + NaHCO3→NaCl +H2CO3
A) dehydration synthesis reaction
B) hydrolysis reaction
C) exchange reaction
D) reversible reaction
E) ionic reaction
Answer: C
Skill: Analysis
11) Identify the following reaction: NH4OH ⇌NH3+H2O
A) dehydration synthesis reaction
B) hydrolysis reaction
C) exchange reaction
D) reversible reaction
E) ionic reaction
Answer: D
Skill: Analysis

 

Please fill out the form below or click on the contact us link at the top if you have any questions or if you would like to receive a sample before your purchase. You will receive a reply today, we reply to all inquiries. Be sure to check your spam folder just incase.