Sale!

Test Bank Mosby’s Textbook for Nursing Assistants 8th Edition Sorrentino

$186.68 $12.95

SALE: Offer Ends in


 

This nursing test bank contains all publisher chapters, the test bank download will be provided to you, right after you checkout. Firstly, once you submit your order, it will take you to a success page, where you can click on the download link. Secondly, we automatically email you the download link for our test banks for nursing, so check your spam folder. Lastly, it will be available on our website in your accounts section. Before clicking the download links for our nursing test banks for sale, be sure to login to our website using your email and password you made on the checkout page. You will be able to download Test Bank Mosby’s Textbook for Nursing Assistants 8th Edition Sorrentino instantly today, right after you checkout. You will receive all 52 chapters for this test bank. With this test bank you will be able to learn better, study important content, pass exams and experience nursing time freedom!

This one simple download will explode your grades. If you want to learn powerful knowledge your nusing school expects you to know, you will make a habit of studying these publisher extracted nursing test banks everyday, throughout your class. For a limited time we have discounted our test banks. Plus, receive another 5% off by using the coupon lovenursingcc during checkout. This sale ends when the timer countdown is finished.

Product Description

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

Receive the download file right after your purchase, you will obtain all 52 chapters via a download link on a page right after your purchase, it will also be available in your accounts page on our website, be sure to login to our website after your purchase. Additionally, the download link will be automatically emailed to you, be sure to check your spam folder just incase. Add the product on this page and checkout to receive the download for Test Bank Mosby’s Textbook for Nursing Assistants 8th Edition Sorrentino

After you checkout, the download for this nursing test bank will be instant. Is your ego worth a failing class or low grades? Is your ego bigger than your career? This nursing test bank will explode your knowledge, your grades and your career!

We do not log any information. Your order is completely anonymous. Gain triumph over uncertainty with this one simple purchase. Is it really possible to memorize thousands of pages of words? The core content is what is most important and what you need to know for your school and for your career. You have stumbled into the right place at the right time. Our authentic nursing test banks are marked down to an extremely low sale price for a limited time. This file is the strategy you need to help you become a professional and advance in your nursing career. Are you tired of studying day and night, learning countless information except the content you need to know for your exam? Asking this question, requires you to be able to hear the answer. This is truly nursing time secrets, we have helped countless nursing students. Get your nursing test bank for Test Bank Mosby’s Textbook for Nursing Assistants 8th Edition Sorrentino

Think about all the money you have invested in your school. Think about all the time you have to invest in your school while placing your life on hold. Our clients obtain time freedom. We want you to hunt down all your excuses and kill them one at a time.

Success in nursing school is truly a journey. Spend less time learning worthless information and more time memorizing what you need to know. Our nursing test banks for sale are proven to generate results, regardless of your education level or any previous failures you may have experienced. Add this product to your cart and checkout to download this Test Bank Mosby’s Textbook for Nursing Assistants 8th Edition Sorrentino.

*** BELOW, IS A SAMPLE FROM THIS NURSING TEST BANK, YOU WILL RECEIVE THE CHAPTERS VIA PDF OR WORD DOCUMENT ***

Sorrentino: Mosby’s Textbook for Nursing Assistants, 8th Edition

Chapter 02: The Person’s Rights

Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. Which requires nursing assistant training and competency evaluation?
A. Medicare and Medicaid
B. Health maintenance organizations
C. Omnibus Budget Reconciliation Act of 1987
D. The Older Americans Act
ANS: C
REF: p. 14

2. Henry Parks is a nursing center resident. Which is the proper way to address him?
A. Mr. Parks
B. Henry
C. Grandpa
D. Sweetie
ANS: A
REF: p. 18

3. You are going to give a resident a bath. Which will not protect the person’s privacy?
A. Opening window shades so that the person can see outside
B. Closing the door to the person’s room
C. Closing the privacy curtain
D. Draping the person to avoid exposure
ANS: A
REF: p. 14

4. An ombudsman
A. Is an RN
B. Promotes the resident’s needs and interests
C. Is employed by the nursing center
D. Makes care decisions for the resident
ANS: B
REF: p. 19

5. An ombudsman does the following except
A. Provide a person’s care
B. Protect a person’s health and safety
C. Protect a person’s rights
D. Investigate a person’s complaints
ANS: A
REF: p. 19

6. You are responsible for protecting the resident’s rights.
A. True
B. False
ANS: A
REF: p. 14

7. The resident can visit with family and friends in private.
A. True
B. False
ANS: A
REF: p. 14

8. A resident wants a bath in the evening, not in the morning. The person has the right to make this choice.
A. True
B. False
ANS: A
REF: p. 19

9. The Omnibus Budget Reconciliation Act of 1987 is a
A. State law
B. Nurse practice act
C. Federal law
D. Criminal law
ANS: C
REF: p. 12

10. Before entering a person’s room, you should
A. Get the person’s attention
B. Knock on the door and wait to be asked in
C. Check to see if the person has visitors
D. Check to see if the person is in the bathroom
ANS: B
REF: p. 17

11. An example of a resident’s right is:
A. Right to a job
B. Right to information
C. Right to select their roommate
D. Right to elope
ANS: B
REF: p. 14

12. A student wants to observe a treatment. The person’s consent is not needed because the observer is a student.
A. True
B. False
ANS: B
REF: p. 9

13. A nurse asks you to inspect a person’s closet and drawers. To protect yourself, you should:
A. Refuse to do it
B. Ask the nurse to do it instead
C. Ask a co-worker to be present with you during the inspection
D. Ask the family to inspect the closet and drawers themselves
ANS: C
REF: p. 16

14. A person has the right to be free from involuntary seclusion. An example of involuntary seclusion would be:
A. Having the person sleep in their room at night
B. Forcing the person to remain in their room during breakfast
C. Allowing the person to talk in the courtyard area during daylight hours
D. Permitting the person to remain in their room while it is being cleaned
ANS: B
REF: p. 17

15. Restraints may be used for disciplining a person who has been using the call light excessively
A. True
B. False
ANS: B
REF: p. 17

16. You are responsible for the care you give. To provide quality care:
A. Follow agency policy only when completing a task you have not done before.
B. Refuse to mop the floor that is wet since it is not your normal routine.
C. Reprimand a person who is disrespectful to you so that they will not be able to get away with it.
D. Maintain good work ethics.
ANS: D
REF: p.19

17. Every person has the right to refuse treatment regardless of what the doctor suggests.
A. True
B. False
ANS: A
REF: p. 19

18. It is a resident’s right to have their privacy and confidentiality maintained of written communications only.
A. True
B. False
ANS: B
REF: p. 15

19. It is a resident’s right to be seen by the facility’s main doctor even if the resident prefers someone else.
A. True
B. False
ANS: B
REF: p. 15

 

Do you have any questions? Would you like a sample sent to you? Just send us an email at support # inursingtestbanks.com (no spaces). We will respond as soon as possible.