Test Bank Kee, Hayes, and McCuistion: Pharmacology: A Nursing Process Approach

$12.95

SALE: Offer Ends in


 

This nursing test bank contains all publisher chapters, the test bank download will be provided to you, right after you checkout. Firstly, once you submit your order, it will take you to a success page, where you can click on the download link. Secondly, we automatically email you the download link for our test banks for nursing, so check your spam folder. Lastly, it will be available on our website in your accounts section. Before clicking the download links for our nursing test banks for sale, be sure to login to our website using your email and password you made on the checkout page. You will be able to download Test Bank Pharmacology A Patient Centered 8th Edition, Kee, Hayes, McCuistion instantly today, right after you checkout. You will receive all 59 chapters for this test bank. With this test bank you will be able to learn better, study important content, pass exams and experience nursing time freedom!

This one simple download will explode your grades. If you want to learn powerful knowledge your nusing school expects you to know, you will make a habit of studying these publisher extracted nursing test banks everyday, throughout your class. For a limited time we have discounted our test banks. Plus, receive another 5% off by using the coupon lovenursingcc during checkout. This sale ends when the timer countdown is finished.

Product Description

nursing test banksrisk-free-icon-24407407images

Receive the download file right after your purchase, you will obtain all 59 chapters via a download link on a page right after your purchase, it will also be available in your accounts page on our website, be sure to login to our website after your purchase. Additionally, the download link will be automatically emailed to you, be sure to check your spam folder just incase. Add the product on this page and checkout to receive the download for Test Bank Pharmacology A Patient-Centered 8th Edition, Kee, Hayes, McCuistion

After you checkout, the download for this nursing test bank will be instant. Is your ego worth a failing class or low grades? Is your ego bigger than your career? This nursing test bank will explode your knowledge, your grades and your career!

We do not log any information. Your order is completely anonymous. Gain triumph over uncertainty with this one simple purchase. Is it really possible to memorize thousands of pages of words? The core content is what is most important and what you need to know for your school and for your career. You have stumbled into the right place at the right time. Our authentic nursing test banks are marked down to an extremely low sale price for a limited time. This file is the strategy you need to help you become a professional and advance in your nursing career. Are you tired of studying day and night, learning countless information except the content you need to know for your exam? Asking this question, requires you to be able to hear the answer. This is truly nursing time secrets, we have helped countless nursing students. Get your nursing test bank for Test Bank Pharmacology A Patient-Centered 8th Edition, Kee, Hayes, McCuistion

Think about all the money you have invested in your school. Think about all the time you have to invest in your school while placing your life on hold. Our clients obtain time freedom. We want you to hunt down all your excuses and kill them one at a time.

Success in nursing school is truly a journey. Spend less time learning worthless information and more time memorizing what you need to know. Our nursing test banks for sale are proven to generate results, regardless of your education level or any previous failures you may have experienced. Add this product to your cart and checkout to download this Test Bank Pharmacology A Patient-Centered 8th Edition, Kee, Hayes, McCuistion.

*** BELOW, IS A SAMPLE FROM THIS NURSING TEST BANK, YOU WILL RECEIVE THE CHAPTERS VIA PDF OR WORD DOCUMENT ***

Chapter 02: The Drug Approval Process
Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. The nurse is preparing to administer a schedule II injectable drug and is drawing up half of the contents of a single-use vial. Which nursing action is correct?
a. Ask another nurse to observe and cosign wasting the remaining drug from the vial.
b. Keep the remaining amount in the patient’s drawer to give at the next dose.
c. Record the amount unused in the patient’s medication record.
d. Dispose of the vial with the remaining drug into a locked collection box.

ANS: A
Schedule II drugs are controlled substances, and all must be accounted for. When wasting a portion of a drug, another nurse should observe and cosign that a drug was wasted.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Applying (Application) REF: Page 16
TOP: NURSING PROCESS: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

2. A patient is prescribed a medication and asks the nurse if the drug is available in a generic form. The nurse understands that a generic medication will have a name that
a. is a registered trademark.
b. is always capitalized.
c. describes the drug’s chemical structure.
d. is non-proprietary.

ANS: D
The generic name is the official, non-proprietary name for a drug. The brand name is the trademark name and is always capitalized. The chemical name describes the chemical structure of the drug.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 18
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

3. A patient receives a prescription on which the provider has noted that a generic medication may be given. The patient asks the nurse what this means. What will the nurse tell the patient about generic drugs?
a. They contain the same inert ingredients as brand-name drugs.
b. They have chemical structures that are identical to proprietary drugs.
c. They tend to be less expensive than brand-name drugs.
d. They undergo extensive testing before they are marketed.

ANS: C
Generic drugs are approved by the FDA if they are proved to be bioequivalent to the brand-name drug. They tend to be less expensive because manufacturers of these drugs do not have to do the extensive testing required of brand-name drugs before marketing. They are not identical to brand-name drugs and often have different inert ingredients.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Applying (Application) REF: Page 18
TOP: NURSING PROCESS: Nursing Intervention: Patient Teaching
MSC: NCLEX: Management of Client Care

4. The nurse reviews information about a drug and notes the initials “USP” after the drug’s official name. The nurse understands that this designation indicates the drug
a. is a controlled substance.
b. is approved by the U.S. Food and Drug Administration (FDA).
c. is available in generic form.
d. meets quality and safety standards.

ANS: D
The “USP” designation is given to drugs that have met high standards for therapeutic use, patient safety, quality, purity, strength, packaging safety, and dosage form by the United States Pharmacopoeia National Formulary. The FDA classifies controlled substances with Roman numerals from I to V. The USP designation does not indicate FDA approval. The USP designation does not indicate generic availability.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 15
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

5. The nurse is preparing to give a medication to a child. The child’s parent asks whether the drug is safe for children. How will the nurse respond to the parent?
a. “Drugs are tested on adults and safe doses for children are based on weights compared to adult weights.”
b. “Drugs are deemed safe for children over time when repeated use proves effectiveness and safety.”
c. “Drugs are tested for both efficacy and safety in children in order to be marketed for pediatric use.”
d. “Drugs are tested on children in postmarketing studies and on a limited basis.”

ANS: C
The Pediatric Research Equity Act requires drug manufacturers to test drugs on children.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Applying (Application) REF: Page 17
TOP: NURSING PROCESS: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

6. Which law(s) govern all drug administration by nurses?
a. Drug Regulation and Reform Act
b. FDA Amendments Act
c. Nurse Practice Acts
d. The Controlled Substances Act

ANS: C
Each state’s Nurse Practice Act identifies how nurses administer medications. The other acts govern how drugs are marketed and tested.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 17
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

7. The nurse administers a drug and miscalculates the dose by placing the decimal place one space to the right, resulting in a 10-fold overdose and the death of the patient. What offense does this represent?
a. Malfeasance
b. Malpractice
c. Misfeasance
d. Nonfeasance

ANS: C
Misfeasance is negligence in giving either the wrong drug or the wrong dose, resulting in the death of the patient.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 17
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

8. The nurse is busy and neglects to give a drug to a patient resulting in the patient’s death. What offense does this represent?
a. Malfeasance
b. Malpractice
c. Misfeasance
d. Nonfeasance

ANS: D
Nonfeasance is omitting a drug dose, resulting in the patient’s death.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 17
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

9. A patient is taking methadone as part of a heroin withdrawal program. The nurse understands that, in this instance, methadone is classified as which drug schedule?
a. C-I
b. C-II
c. C-III
d. C-V

ANS: B
Methadone is a category II drug, with a high potential for drug abuse.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 16
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

10. The nurse is preparing to administer a combination drug containing acetaminophen and codeine. The nurse knows that this drug is classified as which drug schedule?
a. C-II
b. C-III
c. C-IV
d. C-V

ANS: B
Codeine is normally a category II drug, except when it is part of a combination product such as with acetaminophen, making it a category III drug.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Page 16
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

MULTIPLE RESPONSE

1. Which are responsibilities of the U.S. Food and Drug Administration (FDA)? (Select all that apply.)
a. To ensure a drug has accurate labeling
b. To ensure a drug is affordable
c. To ensure a drug is effective
d. To ensure a drug is free from adverse reactions
e. To ensure a drug is tested for harmful effects

ANS: A, C, E
The FDA ensures that drugs are labeled correctly, that they are tested and proven effective for the conditions they are marketed to treat, and that they are tested for harmful effects. The FDA does not ensure affordability or freedom from adverse reactions, although these must be noted in drug information materials.

DIF: COGNITIVE LEVEL: Understanding (Comprehension) REF: Pages 15-16
TOP: NURSING PROCESS: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies