Test Bank Jarvis: Physical Examination and Health Assessment 6th

$12.95

SALE: Offer Ends in


 

This nursing test bank contains all publisher chapters, the test bank download will be provided to you, right after you checkout. Firstly, once you submit your order, it will take you to a success page, where you can click on the download link. Secondly, we automatically email you the download link for our test banks for nursing, so check your spam folder. Lastly, it will be available on our website in your accounts section. Before clicking the download links for our nursing test banks for sale, be sure to login to our website using your email and password you made on the checkout page. You will receive all 30 chapters for this test bank. With this test bank you will be able to learn better, study important content, pass exams and experience nursing time freedom!

This one simple download will explode your grades. If you want to learn powerful knowledge your nusing school expects you to know, you will make a habit of studying these publisher extracted nursing test banks everyday, throughout your class. For a limited time we have discounted our test banks. Plus, receive another 5% off by using the coupon lovenursingcc during checkout. This sale ends when the timer countdown is finished.

Product Description

Receive the download file right after your purchase, you will obtain all 30 Jarvis 6e test bank chapters today via a download link immediately after payment is complete.

Download your test bank immediately after payment is complete today. We try to help students study better by providing them with authentic nursing test banks. All orders are safe, secure and confidential. Get your nursing test bank for Physical Examination Assessment Jarvis and Health 6e

Here is a sample for you to check out:

MULTIPLE CHOICE

1. The nurse is conducting an interview with a woman who has recently learned that she is pregnant and who has come to the clinic today to begin prenatal care. The woman states that she and her husband are excited about the pregnancy but have a few questions. She looks nervously at her hands during the interview and sighs loudly. Considering the concept of communication, the nurse knows that which statement is most accurate? The woman is:
A) excited about her pregnancy but nervous about labor.
B) exhibiting verbal and nonverbal behavior that does not match.
C) excited about her pregnancy but her husband is not and this is upsetting to her.
D) not excited about her pregnancy but believes the nurse will respond negatively to her if she states this.

ANS: B
Communication is all behavior, conscious and unconscious, verbal and nonverbal. All behavior has meaning. Her behavior does not specify that she is nervous about labor, upset by her husband, or worried about the nurse’s response.

PTS: 1 DIF: Cognitive Level: Analyzing (Analysis)
REF: Page: 29 MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

2. Receiving is a part of the communication process. Which receiver is most likely to misinterpret a message sent by a health care professional?
A) Well-adjusted adolescent who came in for a sports physical
B) Recovering alcoholic who came in for a basic physical examination
C) Man whose wife has just been diagnosed with lung cancer
D) Man with a hearing impairment who uses sign language to communicate and who has an interpreter with him

ANS: C
The receiver attaches meaning determined by his or her past experiences, culture, self-concept, and current physical and emotional states. The man whose wife has just been diagnosed with lung cancer may be experiencing emotions that affect his receiving.

PTS: 1 DIF: Cognitive Level: Analyzing (Analysis)
REF: Page: 30 MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

3. The nurse makes which adjustment in the physical environment in order to promote the success of an interview?
A) Reduces noise by turning off televisions and radios
B) Reduces the distance between the interviewer and the patient to 2 feet or less
C) Provides a dim light that makes a room cozier and will help the patient relax
D) Arranges seating across a desk or table to allow the patient some personal space

ANS: A
The nurse should reduce noise by turning off the television, radio, and other unnecessary equipment because multiple stimuli are confusing. The interviewer and patient should be about 4 to 5 feet apart; the room should be well-lit so that the interviewer and patient can see each other clearly. Having a table or desk in between the two people creates the idea of a barrier; equal-status seating, at eye level, is better.

PTS: 1 DIF: Cognitive Level: Applying (Application)
REF: Page: 31 MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

4. In an interview, the nurse may find it necessary to take notes to aid his or her memory later. Which statement is true regarding note-taking?
A) Note-taking may impede the nurse’s observation of the patient’s nonverbal behaviors.
B) Note-taking allows the patient to continue at his or her own pace as the nurse records what is said.
C) Note-taking allows the nurse to shift attention away from the patient, resulting in an increased comfort level.
D) Note-taking allows the nurse to break eye contact with the patient, which may increase his or her level of comfort.

ANS: A
Some use of history forms and note-taking may be unavoidable. But be aware that note-taking during the interview has disadvantages. It breaks eye contact too often, and it shifts attention away from the patient, which diminishes his or her sense of importance. It also may interrupt the patient’s narrative flow, and it impedes the observation of the patient’s nonverbal behavior.

PTS: 1 DIF: Cognitive Level: Understanding (Comprehension)
REF: Page: 31 MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

5. The nurse asks, “I would like to ask you some questions about your health and your usual daily activities so that we can better plan your stay here.” This question is found at the _____ phase of the interview process.
A) summary
B) closing
C) body
D) opening or introduction

ANS: D
When gathering a complete history, the nurse should give the reason for the interview during the opening or introduction of the interview, not during or at the end of the interview.

PTS: 1 DIF: Cognitive Level: Understanding (Comprehension)
REF: Page: 32 MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

6. A woman has just entered the emergency department after being battered by her husband. The nurse needs to get some information from her to begin treatment. What is the best choice for an opening with this patient?
A) “Hello Nancy, my name is Mrs. C.”
B) “Hello, Mrs. H., my name is Mrs. C. It sure is cold today!”
C) “Mrs. H., my name is Mrs. C. How are you?”
D) “Mrs. H., my name is Mrs. C. I’ll need to ask you a few questions about what happened.”

ANS: D
Address the person by using his or her surname. The nurse should introduce himself or herself and give the reason for the interview. Friendly small talk is not needed to build rapport.

PTS: 1 DIF: Cognitive Level: Applying (Application)
REF: Page: 32 MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

7. During an interview, the nurse states, “You mentioned shortness of breath. Tell me more about that.” Which verbal skill is used with this statement?
A) Reflection
B) Facilitation
C) Direct question
D) Open-ended question

ANS: D
The open-ended question asks for narrative information. It states the topic to be discussed but only in general terms. The nurse should use it to begin the interview, to introduce a new section of questions, and whenever the person introduces a new topic.

PTS: 1 DIF: Cognitive Level: Understanding (Comprehension)
REF: Page: 32 MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

8. A patient has finished giving the nurse information about the reason he is seeking care. When reviewing the data, the nurse finds that some information about past hospitalizations is missing. At this point, which statement by the nurse would be most appropriate to gather these data?
A) “Mr. Y., at your age, surely you have been hospitalized before!”
B) “Mr. Y., I just need permission to get your medical records from County Medical.”
C) “Mr. Y., you mentioned that you have been hospitalized on several occasions. Would you tell me more about that?”
D) “Mr. Y., I just need to get some additional information about your past hospitalizations. When was the last time you were admitted for chest pain?”

ANS: D
The nurse should use direct questions after the person’s opening narrative to fill in any details he or she left out. The nurse also should use direct questions when specific facts are needed, such as when asking about past health problems or during the review of systems.

PTS: 1 DIF: Cognitive Level: Applying (Application)
REF: Page: 32 MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

9. In using verbal responses to assist the patient’s narrative, some responses focus on the patient’s frame of reference and some focus on the health care provider’s perspective. An example of a verbal response that focuses on the health care provider’s perspective would be:
A) empathy.
B) reflection.
C) facilitation.
D) confrontation.

ANS: D
When the health care provider uses the response of confrontation, the frame of reference shifts from the patient’s perspective to the health care provider’s, and the health care provider starts to express his or her own thoughts and feelings. Empathy, reflection, and facilitation responses focus on the patient’s frame of reference.

PTS: 1 DIF: Cognitive Level: Remembering (Knowledge)
REF: Pages: 34-35 MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

10. When taking a history from a newly admitted patient, the nurse notices that he is pausing often and looking at the nurse expectantly. What would be the nurse’s best response to this behavior?
A) Be silent and allow him to continue when he is ready.
B) Smile at him and say, “Don’t worry about all of this. I’m sure we can find out why you’re having these pains.”
C) Lean back in the chair and ask, “You are looking at me kind of funny; there isn’t anything wrong, is there?”
D) Stand up and say, “I can see that this interview is uncomfortable for you. We can continue it another time.”

ANS: A
Silent attentiveness communicates that the person has time to think, to organize what he or she wishes to say without interruption from the nurse. This “thinking silence” is the one health professionals interrupt most often. The other responses are not conducive to ideal communication.

PTS: 1 DIF: Cognitive Level: Applying (Application)
REF: Page: 34 MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

Please fill out the form below or click on the contact us link at the top if you have any questions or if you would like to receive a sample before your purchase. You will receive a reply today, we reply to all inquiries. Be sure to check your spam folder just incase.